Servicii

Glamping Mirajul Naturii oferă

Cazarea

CORTURILE sunt dotate cu paturi, saltele confortabile și lenjerii menite să vă ofere relaxarea perfectă de care aveți nevoie în mijlocul naturii. Nu lipsește nici ventilatorul pe care-l puteti folosi să vă racoriți in zilele călduroase, luminile sau curentul electric necesar pentru a vă încărca bateria telefonului. Suprafața unui cort este de 20mp, spațiu suficient pentru 2 paturi, ce se pot suplimenta la nevoie.

Accesul

Fiind unul din cele mai izolate glampinguri, accesul pe ultimii 2 km este extrem de dificil, pe un vechi drum de care. Asigurăm transportul până la locul de cazare cu mașină de teren!

Confort

Fiecare cort are propria baie, dotată cu duș, iar gătitul se face într-o casă bătrânească, de peste 150 de ani, într-o bucătărie complet utilată. 

Masa

Dacă doriți  să vă preparați singuri mâncarea, vă punem la dispoziție o bucătărie complet utilată și un loc special amenajat cu grătar, disc și ceaun.

Atracții

Zona este extrem de ofertantă! Puteți face drumeții pe jos, cu bicicleta sau ATV-ul. Natura sau istoria, gastronomia locală sau obiceiurile noastre așteaptă să fie descoperite .

Glamping

Altele

Găsiți la noi tot ce aveți nevoie pentru o perioadă relaxantă. Dacă doriți, ne puteți ajuta la treburile câmpului –  strângerea fânului!

Se pot realiza contra cost trasee în împrejurimi (Mesteacăn, Negoi, Preveciori, Lunca Cernii etc.) cu o mașină special preparată pentru astfel de aventuri. Capacitate 4 persoane.

Prețuri Cazare

Glamping

Cazare 2 persoane cort sau iglu

lei 300

Pentru grupuri organizate sau sejururi de minim 3 nopți beneficiați de prețuri promoționale.

Capacitatea de cazare a corturilor noastre este de 2 persoane, cu posibilitatea instalării unui pat suplimentar.

Capacitatea de cazare în iglu este de 3-5 persoane.

Glamping

FAQ

Cum fac rezervarea ?

Rezervarea se face telefonic sau pe mail

Dacă accesul e dificil, unde îmi las mașina ?

Puteți parca într-o locație sigură, în sat, iar de acolo ne îngrijim noi să ajungeți la destinație!

Locația e pet friendly ?

Normal! Doar să vă îngrijiți ca animăluțele dvstra de companie să nu simtă prea tare chemarea sălbăticiei și să se rătăcească!

Putem închiria ATV-uri sau biciclete ?

Planul nostru este ca să oferim, într-un viitor cât mai apropiat, astfel de servicii!

Testimoniale

"

Un loc izolat și liniștit, unde uiți de toată nebunia cotidiană

– Adam

"

Foarte frumos și foarte izolat. Iar cerul este superb noaptea!

Miruna